Prestoquartz® siergrindvloeren

Een steengoede keus voor uw interieur

Op zoek naar een stijlvolle vloer die past bij zowel een klassiek als modern interieur? Onze Prestoquartz® siergrindvloeren zijn sterk, praktisch en zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Dankzij de optimale warmtegeleiding is een siergrindvloer bovendien een goede keuze in combinatie met vloerverwarming.

Naadloze siergrindvloer in iedere kleur

Een Prestoquartz® siergrindvloer bestaat uit kleine siergrindkorrels, gemengd met een kunsthars. Zo vormt de vloer één naadloos geheel in de door u gewenste kleur of vorm. Dit maakt de vloer geschikt voor elke ruimte: woonkamer, keuken, badkamer of trap. Ook voor winkels, showrooms en kantoren is een siergrindvloer een uitstekende keus. De afgewerkte vloer heeft een open structuur. Wilt u de vloer eenvoudig kunnen reinigen? Kies dan voor afwerking met een toplaag. Zo ontstaat een gesloten systeem.

Geschikt voor:

  • Ieder interieur
  • (Bedrijfs)keukens en bijkeukens
  • Hallen
  • Kantoren
  • Slaapkamers

De voordelen van een siergrindvloer:

Ideaal voor vloerverwarming

Duurzaam, sterk en slijtvast

Hygiënisch en makkelijk in onderhoud

Op vrijwel iedere ondergrond toepasbaar

In alle kleuren en kleurcombinaties leverbaar

Keuze uit een open of gesloten structuur

Geluidsisolerend

Interesse in een Prestoquartz® siergrindvloer?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Prestoquartz® siergrindvloer in uw interieur? Wij adviseren graag. Onze siergrindvloeren zijn leverbaar in vrijwel elke kleur en in verschillende korrelgradaties. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. In onze showroom kunnen we u voorbeelden laten zien en vloerspecificaties toelichten.

Impressie

Persoonlijk advies

Benieuwd naar de mogelijkheden van een siergrindvloer? Wij adviseren graag. Wist je bijvoorbeeld dat een siergrindvloer hetzelfde is als woongrind, korreltapijt en steentapijt? Iedere vorm en samenstelling is mogelijk. In onze showroom kunnen we je alle specificaties van de vloer laten zien. Neem contact op voor meer informatie.

Onderhoud en ondergrond

Bijna iedere ondergrond is geschikt voor een siergrindvloer, als deze maar vlak is. Een vloer van siergrind leggen we vaak op een zandcementvloer of tegelvloer, maar bijvoorbeeld ook op een houten vloer. In dat geval moet het hout wel watervast verlijmd zijn. Eenmaal gelegd is een siergrindvloer makkelijk te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen volstaat.

Onze klanten

Wie zijn wij zonder onze klanten? Lees wat zij vinden van onze dienstverlening:

Overige vloeren

Design-Woonbeton

Design-Woonbeton
Een stoere robuuste, waterdichte vloerafwerking op basis van cement en gebonden met een speciale hars.

Lees meer

PU-gietvloeren

PU-gietvloeren
Een vloeistofdichte vloeroplossing met een moderne, stijlvolle, strakke uitstraling en uv-bestendig!

Lees meer

Prestoquartz® Troffelvloeren

Prestoquartz® Troffelvloeren
PRESTOQUARTZ® troffelvloeren zijn bestand tegen hoge belasting, zijn volledig vloeistofdicht en chemicaliënbestendig.

Lees meer

Epoxy-coatingvloeren en epoxy-gietvloeren

Epoxy-coatingvloeren en epoxy-gietvloeren
Deze kunststofgebonden,industriële, en vloeistofdichte vloeren zijn zeer sterk, naadloos en in talloze kleuren leverbaar.

Lees meer

Marmerstone vloeren

Marmerstone vloeren
Vloeren van marmerstone zijn vergelijkbaar met een PRESTOQUARZ® siergrindvloer en hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen.

Lees meer

Prestoquartz® siergrindvloeren

Prestoquartz® siergrindvloeren
Een PRESTOQUARTZ® siergrindvloer is een decoratieve vloerafwerking, bestaande uit, veelal, gekleurd grind en bindmiddel.

Lees meer